Eläkeläispariskunta etsii tyttären lapsuudenlelua – ostitko Porin Kontista keltaisiin puetun nuken?

Eläkeläispariskunta etsii tyttären lapsuudenlelua – ostitko Porin Kontista keltaisiin puetun nuken?
Ilona KoskimäkiPori

Tämän tarinan opetus on se, että vinttiä ei kannata siivota kevein perustein.

Kaikki alkoi siitä, kun porilainen eläkeläispariskunta alkoi tyhjentää ullakkoa sinne vuosien varrella kertyneistä tavaroista.

Turhaa tavaraa vietiin Kontti-kirpputorille, mutta joukossa oli tavara, joka ei pariskunnan aikuiselle tyttärelle todellakaan ollut turha.

Silmiään sulkeva, keltaiseen puettu kookas nukke oli lapsuudenmuisto, jonka joutuminen kierrätykseen oli tyttären mielestä suuri virhe.

– Siitähän tuli hirveä sota, että miten te nyt olette sen menneet viemään, kertoo isä.

Asia ei jäänyt sikseen, vaan eläkeläismies suuntasi kohti Kontti-kirpputoria etsimään epäonnista lelua. Hän olisi ostanut nuken takaisin, jos se olisi myymälässä ollut, mutta sitä ei löytynyt edes Kontin varastosta.

Viimeisenä oljenkortena hän päätti kokeilla lehti-ilmoitusta. Satakunnan Kansassa keskiviikkona julkaistussa ilmoituksessa lukee: ”Nukke kateissa! Ostitko alkuvuodesta noin 60 cm pitkän, silmiä sulkevan keltaiseen puetun nuken Porin kontista. Ota yhteyttä.

Nukke oli 80-luvun alulla ostettu ja annettu tyttärelle lahjaksi. Se oli pyörinyt ullakolla ja päässyt joskus myös malliksi, kun vauvanvaatteita on neulottu.

Eläkeläispariskunta ottaa vastaan vihjeitä nuken olinpaikasta numeroon 046 5213 775.


Lue myös nämä


Kommentit (9)

  • Nimetön

    Miten ihmeessä aikuinen tytär kehtaa möykätä vanhemmilleen nukesta, josta ei itse ole pitänyt huolta???

  • Nimetön

    Entäs jos se nukke on saanut uuden rakastavan omistajan tällä välin? Voi sitä itkua jos se raastetaan hältä pois.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös