Bussi ja jalankulkija onnettomuudessa Porin kauppatorilla – jalankulkija toimitettiin jatkohoitoon

Hanna Laasanen/arkisto
Bussi ja jalankulkija onnettomuudessa Porin kauppatorilla – jalankulkija toimitettiin jatkohoitoon

Pelastuslaitos hälytettiin Porin kauppatorille, missä jalankulkija joutui bussin töytäisemäksi.

Harri VallinPori

Porin kauppatorin kupeessa sattui keskiviikkoaamuna liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena jalankulkija ja linja-auto. Päivystävä palomestari Janne Kumpulainen Satakunnan pelastuslaitokselta kertoo, että onnettomuus tapahtui apteekin edessä, bussilaiturien läheisyydessä.

Kumpulaisen mukaan onnettomuuspaikalle mennyt ensihoitoyksikkö toimitti jalankulkijan jatkohoitoon. Loukkaantunut on Kumpulaisen tietojen mukaan nainen.

Jalankulkijan vammojen laatuun Kumpulainen ei ota kantaa. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle jalankulkija oli bussin etupuolella, eli ilmeisesti se ei ollut ainakaan ajanut hänen ylitseen. Uhri ei ollut myöskään puristuksissa.

Pelastuslaitos hälytettiin kauppatorille kello 8.13.

Muokattu 14.2. kello 18.22: Poistettu maininta siitä, että linja-auto olisi töytäissyt jalankulkijaa. Näin ei välttämättä tapahtunut, sillä tapahtumien kulku on vielä osittain epäselvää.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Sivusta seurannut

    Sehän on yhtä kilvan ajoa kun bussit lähtee laitureilta,saa olla tarkkana.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio