Tomi TuomiHuittinen

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi tiistaina vuonna 1998 syntyneen huittislaisen miehen. Miestä epäillään todennäköisin syin tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä. Mies passitettiin vankilaan odottamaan oikeudenkäyntiä. Syyte miestä vastaan on nostettava 15. tammikuuta 2018 mennessä.

Poliisin esitutkinnan mukaan huittislainen mies oli haastanut riitaa lauantaina 11. marraskuuta ravintolaillan aikana sastamalalaisen miehen kanssa. Miehet olivat päätyneet ulos Lauttakylänkadulla sijaitsevasta ravintolasta nahistelemaan kadulle. Huittislainen oli painittaessa puukottanut toista miestä yöllä kello 2.15 aikaan.

Poliisin mukaan uhri sai vakavia vammoja, mutta hänen tilansa on vakaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio