Avantouimari pulikoi sillan alla Kokemäenjoessa, pelastuslaitos kaasutti paikalle – "Jäi mysteeriksi, miksi hän oli tällaisen paikan valinnut"

Emil Bobyrev
Avantouimari pulikoi sillan alla Kokemäenjoessa, pelastuslaitos kaasutti paikalle – "Jäi mysteeriksi, miksi hän oli tällaisen paikan valinnut"

Mies oli valinnut uintipaikakseen sillan alusen.

Juha Kaita-ahoPori

Pelastuslaitos sai keskiviikkona iltapäivällä ilmoituksen jäihin tippuneesta ihmisestä Kokemäenjoessa, Valtatie 11:n sillan alla.

Paikan päällä selvisi, että mies oli tehnyt Cuporin tehtaan vieressä sijaitsevan sillan alle avannon ja pulahtanut uimaan. Suorituksensa hän oli kuvannut videolle.

–Kasa viranomaisia tuli häiritsemään urheilusuoristusta. Paikka oli eksoottinen. Jäi mysteeriksi, miksi hän oli tällaisen paikan valinnut, päivystävä palomestari Tero Järvelä kertoo.

Järvelän mukaan mies kertoi käyneensä uimassa sillan alla parin viikon ajan. Pelastuslaitos kehotti uimaria siirtymään sellaiselle uintipaikalle, missä hän aiheuttaa vähemmän häiriötä. Varsinaista uintikieltoa miehelle ei esitetty.

–Voimme suositella painavasti, mutta aika vähän meillä on eväitä lähteä uimista kieltämänkään. Lähinnä kerromme mahdolliset vaara-asiat.

Vastaavanlaiset hälytykset eivät ole Järvelän mukaan pelastuslaitokselle kovin yleisiä.

–Kyllä tällaisia tilanteita aika harvakseltaan tulee vastaan.


Kommentit (7)

  • Ajattelija

    Olisikohan tähänkin tapaukseen kovinkin yksinkertainen selitys?

    Jospa siellä sillan alla veden virratessa on paremmin sulaa uiskenella kuin sillan ulkopuolella, jossa näihin aikoihin taitaa olla paksu jääkerros?
    Voisikos olla mahdollista?

  • Chareetta

    Ilmeisemmin hänellä itsellään oli syynsä, miksi juuri sillan alla, kun hän kyseisen tapahtuman vieläpä kuvasi. Itse en harrasta avantouintia, joten en lähde enempää spekuloimaan hänen valintaansa paikan suhteen. Jään vaan hämmästelemään, viitaten aikaisempiin tietoon, missä ihmiset yleensä harrastavat kyseistä uintia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio