Auton matka päättyi liikenneympyrään Porissa

Harri VallinPori

Ulvilantietä pitkin Ulvilasta Porin suuntaan kulkeneen auton matka päättyi viime yötä Koivistonpuistikon kohdalla olevaan liikenneympyrään.

Paikalle kello 1.31 hälytetty pelastuslaitos löysi paikalta auton, joka oli ajanut päin rotvallia ja vaurioitunut sen verran, että se oli jätetty tapahtumapaikalle.

Kuljettaja ei päivystävän palomestarin mukaan ollut enää paikalla, kun pelastuslaitos saapui kohteeseen.


Kommentit (2)

  • 55,v ajellut

    Ei tuossa ympyrässä mitään vikaa ole, päin vastoin hillitsee ylinopeuksia, jos ei himmaa, menee päin rotvallia ja jää kiinni, kuten nytkin, mikä on aivan oikein.

  • Nimetön

    Yleensä liikenneympyrät ovat hyviä, mutta tuo ympyrä on todella haitallinen. Se hidastaa vilkkaasti liikennöidyn Ulvilantien vetävyyttä merkittävästi, vaikka sivulta tuleva liikenne on minimaalista.
    Parasta olisi poistaa ympyrä ja samalla johtaa Ulvilantielle sivulta tuleva liikenne Teboilin ja Kuninkaantien risteyksiin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio