Seppo Kummala

Asfaltointityöt hidastavat jonkin verran liikennettä valtatie kakkosella Nakkilan kohdalla. Tietä asfaltoidaan kolmen kilometrin matkalta, minkä vuoksi liikenne ohjataan yhtä kaistaa pitkin vuorotellen kummastakin suunnasta. Katkokset voivat kestää pisimmillään yli 10 minuuttia, jos joutuu "tuoreisiin punaisiin".

Valtatie saa uutta asfalttia Leistilässä ylikulkusillan luota nelikaistaiselle osuudelle saakka Harjavallan suuntaan kolmen kilometrin matkalta.


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Hyvä kun edes syksyllä kerkesivät tietä päällystämään. Eväspaikka on mukavasti tienvieressä, niin kyllä kelpaa odotella nahkiaisia mutustellessa Hvaltaan päin ajettaessa.

  • Nimetön

    Kyllä on huonosti hoidettu sekä tiedoitus että organisointi kyseisen tietyömaan suhteen. Nimim. puoli tuntia töistä myöhästynyt.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio