Poliisi paljasti päihteiden katukauppaa Porissa – tämä oli yleisin takavarikoitu huumausaine

Poliisi otti myös kiinni useamman huumausaineen välittämisestä epäillyn henkilön.

Kuvituskuva arkistosta.

Pori

Lounais-Suomen poliisi tiedottaa paljastaneensa viime viikon tehostetun päihteiden katuvalvonnan aikana useita kymmeniä rikosepäilyjä. Komisario Juhani Malmberg Lounais-Suomen poliisilaitokselta tarkentaa Satakunnan Kansalle, että valvonta poiki noin 50 rikosepäilyä.

Poliisi otti valvonnan yhteydessä kiinni julkisilla paikoilla huumausaineiden myynnistä epäiltyjä henkilöitä. Malmberg kertoo, että henkilöitä otettiin kiinni niin keskustassa kuin asuinalueillakin. Lisäksi poliisi tavoitti alaikäisille tupakkaa ja alkoholia välittäneitä henkilöitä.

”Valvonnassa takavarikoitiin huumausaineita, huumaavia lääkeaineita, käteistä rahaa ja teräaseita. Yleisin takavarikoitu huumausaine oli kannabis, mutta myös esimerkiksi subutexia takavarikoitiin”, kertoo komisario Malmberg.

Valvonnan yhteydessä tarkastettiin myös yleisöltä tulleita vinkkejä. Vihjeiden perusteella poliisi tarkasti useita asuntoja huumausaineiden tunnistamiseen erityiskoulutuksen saaneen koiran kanssa.

Kotietsintöjen yhteydessä poliisi otti kiinni huumausaineen välittämisestä epäiltyjä henkilöitä. Malmberg sanoo, että kiinni otettiin useampia henkilöitä, mutta kaiken kaikkiaan kiinniottoja tehtiin alle kymmenen. Etsintöjen yhteydessä poliisi löysi asunnoista myös kannabiskasvattamoja.

”Iso kiitos kaikille vihjeitä ilmoittaneille aktiivisuudesta. Tehostetulla katuvalvonnalla on pitkät perinteet Lounais-Suomessa ja valvontaa tullaan jatkamaan”, Malmberg sanoo.

Valvontaa tehtiin yhteistyössä Lounais-Suomen poliisilaitoksen ennalta estävän toiminnan yksikön Porin ja Turun valvontaryhmien kanssa.

Artikkelia täydennetty kauttaaltaan 26.5. kello 15.50 Malmbergin kertomilla lisätiedoilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut