Pakettiauto ojaan Ulvilassa, henkilöauto Porissa - molemmat kuljettajat olivat päihtyneitä

Valtatie 2:lla Honkaluodon liittymän kohdalla ajaneella mitattiin 157 kilometrin tuntinopeus.

Hätäkeskus antoi lauantaina kello 18 aikaan poliisin partiolle tehtävän Ulvilaan Sunniementielle, jossa pakettiauto oli suistunut ojaan.

Paikalle kiirehtinyt partio havaitsi pakettiauton suistuneena kulkusuunnassaan vasemmalla puolella ojassa osittain vasemmalla kyljellään.

Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin 0 promillea, mutta hänelle tehty huumepikatesti osoitti positiivisen tuloksen.

Mies ei loukkaantunut ojaanajossa. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Samaan aikaan lauantaina hätäkeskus ilmoitti henkilöauton ulosajosta Porissa Suohaukantiellä. Onnettomuuspaikalla oli auto, joka oli suistunut vasemmalle kaartuvassa mutkassa oikealle puolelle ojaan.

Autoa kuljettaneen miehen epäillään olleen humalassa. Hänet otettiin kiinni ja kuljetettiin Porin poliisiasemalle. Hän ei loukkaantunut ulosajossa.

Auton kyydissä oli yksi matkustaja, joka loukkaantui ja hänet kuljetettiin jatkotutkimuksiin.

Auto oli katsastamaton ja poistettu liikennekäytöstä. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja vammantuottamukseen.

Partio suoritti liikenteenvalvontaa perjantai-iltana kello 23 aikaan valtatie 2:lla Honkaluodon liittymän kohdalla ja mittasi henkilöauton nopeudeksi 157 km/t, kun nopeusrajoitus oli 100 km/t. Partio sai pysäytettyä auton Luvianpuistokadulla.

Kuljettajana ollut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut