Käärijä-huuma näkyy satakuntalaisten yritysten somessa ja työpaikoilla – Ohjaamolta vekkuli video, leivokset ja kukkakimput vihertävät, ja sairaalassa vedettiin bolerot niskaan

Keräsimme satakuntalaisten yritysten ja muiden toimijoiden somesivuilta esimerkkejä siitä, miten Euroviisukuume näkyy.

Puuvillan kauppakäytävällä Överissä on loppuviikon ajan saatavilla vaaleanvihreä Käärijä-shake, vakuuttaa Vilma Silventoinen.

Suomalaiset ovat menneet sekaisin Käärijästä, eikä Cha cha chan huuma ole jättänyt kylmäksi myöskään yrittäjiä. Kokosimme somesta esimerkkejä siitä, miten satakuntalaiset yrittäjät ja työpaikat ovat lähteneet mukaan viisuriemuun.

Voit laittaa aiheesta myös vinkin osoitteeseen sk.verkko@satakunnankansa.fi, niin lisäämme päivityksiä listaan.

Porin kaupungin maksuton neuvonta- ja ohjauspiste Ohjaamo on Käärijän kunniaksi tehnyt oman version Cha cha chasta. Ohjaamo Pori on neuvonta- ja ohjauspiste kaikille alle 30-vuotiaille nuorille. Lisätietoja Ohjaamosta.

Käärijä-kuume on levinnyt myös Huittisiin. Lounaskahvila Wampulla myi jo perjantaina Käärijä-aiheisia leivonnaisia, jotka oli valmistanut gluteeniton leipomo Pikkupunahilkka. Kuvat lähetti Aino Tammi.

Mäkilän leipomon Käärijä-leivoksen täytteet vaikuttavat herkullisilta.

Myös kahvila-ravintola Riihilinna Porissa on mukana Käärijä-huumassa omalla leivoksellaan.

Euralainen Cafe Onni on mukana viisuhuumassa pyöräyttämällä oman Käärijä-leivoksen.

Porilainen leipomo Jauhopojat on kehitellyt Käärijä-pullan ja -leivoksen. Molemmat ovat raikkaan vihreitä.

Kankaanpääläinen kahvila-konditoria Postelli on lähtynyt pikkuleipien tielle. Käärijä-keksien muoto vaikuttaa inspiroituneen boleron hihasta. Käpykakun valmiiksi piikikäs muoto sopii Käärijän tyyliin.

Rauman Prisman ruokatorilla on varmasti "tuorein" satakuntalainen Käärijä, vakuuttaa toteuttaja Niina Koivula.

Euralainen Panelian kukka- ja hautauspalvelu on sitonut Käärijä-kimpun. Kuusi vihreää pyöreää kukkaa muistuttaa legendaarisen boleron pallohihoja.

Myös julkisella puolella on hullaannuttu viisumenestyksestä. Satasairaalan lasten- ja naistentalossa vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla räväytettiin ilmeisesti jonkinlaisissa tee-se-itse-boleroissa. Värisävy oli käärijänkirkkaan sijaan lähempänä sairaalanvihreää, mutta pallojen muhkeus oli kohdallaan.

Kankaanpäässä on taiteiltu myös Käärijä-teemaisia kynsiä. Käärijä ehti käydä esiintymässä kaupungissa Siilifesteillä huhtikuussa ennen viisumatkaansa, joten hänellä lienee erityinen paikka pohjois-satakuntalaisten sydämessä.

Raumalla Kontion kahviloissa on vihreitä munkkeja rajoitettu määrä.

Porissa Lanka- ja käsityöliike Lavikko oli jo hyvissä ajoin huhtikuun puolella asettanut tarjolle Käärijä-värin lankoja. Liikkeestä kerrotaan, että kysyntä onkin ollut kova. Jonkin verran Käärijänvihreää vielä löytyy hyllyistä, ja lisää on tilattu.

”Puikot ne kilkkaa cha cha chaa”, todetaan päivityksen saamassa kommentissa.

Porilainen kynttiläkauppa Finn-Lite Oy on mukana kannustamalla Suomi voittoon.

Teppo the cha cha cha Tee!! Mummi Raija teki bolerot Tepolle sekä ihmissisaruksille.

Pirkko Laihisen virkkaamat pöytätabletit ovat muuttuneet ajankohtaisesti käärijätableteiksi.

Lue lisää: Katso kuvat: Kesät Satakunnassa viettävä poikamies Jallu on kuin ilmetty Käärijä – Harjavallassa taas juoksee Käärijä-asuinen Batman, tai miten olisi pompom-Käärijä? Lähetä myös oma Käärijä-kuvasi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut