Posivan toimitusjohtaja vaihtuu – Janne Mokka siirtyy loppukesällä uusiin tehtäviin

Loppusijoitusyhtiön uuden toimitusjohtajan haku on käynnissä.

Janne Mokka on toiminut TVO-konsernissa 20 vuotta ja niistä yli kahdeksan vuotta Posivan toimitusjohtajana.

Eurajoki

Posiva Oy:n toimitusjohtaja Janne Mokka siirtyy loppukesällä uusiin tehtäviin. Hänen seuraajansa haku on jo käynnissä, yhtiö kertoo tiedotteessaan tiistaina.

Posiva on rakennuttanut Eurajoen Olkiluotoon Onkalon käytetyn suomalaisen ydinpolttoaineen loppusijoitusta varten. Yhtiö on alallaan maailman johtava toimija.

Mokka on toiminut Posivan toimitusjohtajana vuodesta 2014 alkaen ja vaikuttanut aktiivisesti myös sen tytäryhtiön Posiva Solutionsin toimintaan. Sitä ennen hän toimi muissa tehtävissä TVO-konsernissa niin, että kaikkiaan taakse jää 20 vuoden ura.

”Olen eri tehtävissä oppinut paljon sekä saanut tutustua upeisiin ammattilaisiin ja ihmisiin”, Mokka kiittää tiedotteessa.

”Vaikka nyt siirrynkin uusiin tehtäviin TVO-konsernin ulkopuolelle, niin Posivan menestys ja suunniteltu eteneminen maailman johtavana loppusijoittajana on edelleen tärkeää.”

Tiedotteessa ei kerrota, mihin tehtäviin Mokka siirtyy. Hänen viimeinen työpäivänsä Posivan toimitusjohtajana on 31. heinäkuuta. Uudesta rekrytoinnista kerrotaan myöhemmin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut