Nakkilan kunnanjohtajasta Satakunnan Yrittäjien uusi toimitusjohtaja

Nina-Mari Turpela aloittaa tehtävässä elokuussa.

Nina-Mari Turpela ehti toimia Nakkilan kunnanjohtajana vuodesta 2018.

Satakunta

Satakunnan Yrittäjien tulevaksi toimitusjohtajaksi on valittu Nakkilan nykyinen kunnanjohtaja, oikeustieteen maisteri Nina-Mari Turpela. Turpelan työ Satakunnan Yrittäjissä alkaa elokuussa. Virallisesti hän aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä lokakuun alkupuolella.

Satakunnan Yrittäjät ilmoitti alkuvuonna aloittavansa toimitusjohtajahaun. Toimitusjohtajaksi oli 23 hakijaa.

Turpela valittiin tehtäväänsä useamman haastattelukierroksen jälkeen.

Nina-Mari Turpela on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun Yliopistosta. Hän on vuodesta 2018 toiminut Nakkilan kunnanjohtajana. Kunnanjohtajan tehtävään hän siirtyi Varsinais-Suomen liitosta, jossa hän ensin työskenteli lakiasiainjohtajana sekä myöhemmin sote- ja maakuntauudistuksen hallintojohtajana.

Turpela on vahvasti yritysvaikutusten arvioinnin takana.

"Yritysvaikutusten arviointi on erittäin tärkeää kuntien päätöksenteossa, kuten myös nyt aloittaneilla hyvinvointialueilla. Yritysvaikutusten arvioinnin tulisi olla jo lähtökohtaisesti päätöksenteon ajattelutapana”, toteaa Turpela Satakunnan Yrittäjien tiedotteessa.

Satakunnan Yrittäjien nykyinen toimitusjohtaja Markku Kivinen päättää pitkän ja ansiokkaan uransa yrittäjäjärjestössä Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien jälkeen. Yrittäjäpäivät järjestetään Porissa 6.–7. lokakuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut