Katso kuvat: Kesät Satakunnassa viettävä poikamies Jallu on kuin ilmetty Käärijä – Harjavallassa taas juoksee Käärijä-asuinen Batman, tai miten olisi pompom-Käärijä? Lähetä myös oma Käärijä-kuvasi

Cha Cha Cha! Seuraa tositarkoituksella etsivä Jallu on kesänsä Merikarvialla ja Kankaanpäässä viettävä somevaikuttaja.

Vihreä bolero harteille ja kultahousut jalkaan. Jallu odottelee sohvalla viisulähetyksen alkua.

Euroviisut lähestyvät ja Käärijä-huuma saa yhä uudenlaisia piirteitä. Tähän leikkiin on hypännyt mukaan myös Gently Born Tsarevich, joka tunnetaan koirapiireissä ihan vaan Jalluna.

Venäläiset juuret omaava Jallu asuu nykyään Helsingissä, mutta viettää usein lokoisia kesäpäiviä Merikarvialla ja Kankaanpäässä. Satakunnan Kansan tietojen mukaan Jallu on vapaa poikamies ja etsii seuraa tositarkoituksella.

Toyvillakoira Jallu on ajan hengen mukaisesti somevaikuttaja eli influensseri, joka osaa vaikuttamiskeinot ja värikkään pukeutumisen. Vappuviikolla kolme ja puolivuotias Jallu teetti palvelijallaan Käärijä-bolerot, jotka herättävät kateutta viisukansassa. Tässä asussa karvakorva aikoo jännittää esikuvansa menestystä Euroviisuissa.

Harjavallassa asuva Jouni Mäkelä viilettää polkujuoksureitillä äitinsä Ritva Mäkelän kutomassa Käärijä-bolerossa. Erityisen kovaksi viisufaniksi hän ei tunnustaudu, mutta on hauska pukeutua hymyilyttävään asusteeseen myös liikkuessa. Ihan perusjuoksuasua ei Mäkelä tällä kertaa pukenut muutenkaan, vaan pinkoo polkuja Batman-asussa.

Käsityö- ja askartelutiktokkaaja Mari eli Rakkaudella Marre on koristautunut lähettämässään kuvassa Käärijällä, jonka hän teki pompomeista heti UMK-finaalin jälkeisenä päivänä.

”Lopulta hahmo päätyi osaksi hiuspantaa, jotta voin käyttää sitä viisuillan asusteena!”, Mari kertoo. Tiktokista voi nähdä, miten Käärijä tehtiin.

Käärijä on innoittanut suomalaiset laajemminkin väsäämään vihreitä boleroita, joita on nähty lapsilla, aikuisilla, lemmikeillä, nukeilla ja patsailla kuten Helsingin rautatieaseman kivimiehillä.

Se oikea Käärijä eli Jere Pöyhönen.

Kolmen sepän patsas oli puettu Käärijä boleroon ja Cha Cha Cha -lakanaan.

Helsingin rautatieaseman kivimiehet viisutunnelmissa.

Onko sinulla hauska Käärijä-kuva? Lähetä se meille käyttämällä alla olevaa lomaketta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut