Porin suurin harrastustapahtuma uudistuu – syyskuussa tarjolla aiempaa laajempi kattaus harrastuksia

Näin Pori Harrastaa -tapahtuma järjestetään Karhuhallissa.

Porin suurin harrastustapahtuma järjestetään syyskuussa Karhuhallissa.

Pori

Porin suurin harrastustapahtuma uudistuu. Kaksipäiväinen harrastustapahtuma Näin Pori Harrastaa järjestetään 1.–2. syyskuuta Porin Karhuhallissa. Uuden nimen myötä tapahtuma pyrkii palvelemaan entistä paremmin kaikkia porilaisia.

Uudistuksen myötä Näin Pori Harrastaa kutsuu mukaan harrastajatahoja ja kävijöitä laajemmin kuin koskaan aiemmin. Tuttuun tapaan nuorten harrastukset ja palvelut ovat yhä vahvasti tapahtumassa mukana.

”Toista vastaavanlaista tapahtumaa ei ihan läheltä löydy. Täällä yleisö pääsee kokeilemaan harrastuksia käytännössä, kun yhdistykset, yritykset ja yhteisöt ovat paikalla esittelemässä toimintaansa lajikokeilujen kautta”, kertoo tapahtuman koordinaattori Riikka Kataja.

Perjantaina 1. syyskuuta tapahtumaan osallistuvat 7.-luokkalaiset osana koulupäiväänsä. Ensimmäistä kertaa mukaan kutsutaan erikseen myös toisen asteen oppilasryhmiä, kansainvälisiä opiskelijoita ja kotoutumiskoulutuksessa olevia maahanmuuttajia.

Lauantai 2. syyskuuta on avoin harrastuspäivä jokaiselle porilaiselle. Tänä vuonna vapaa-ajan harrastuksia ja palveluita on kattavasti esillä lapsille, nuorille, aikuisille ja ikäihmisille.

Tapahtumassa voi voittaa myös harrastusaiheisia palkintoja.

”Kiertämällä toimintapisteitä voi kerätä leimapassin täyteen, ja sen palauttamalla osallistuu yllätyspalkintojen arvontaan”, Kataja houkuttelee.

Tapahtuman järjestää Porin kaupungin sivistystoimi yhdessä paikallisten harrastustoimijoiden ja yritysten kanssa. Mukana on vuosittain noin 50 harrastustoimijaa. Tapahtuman ideana on tukea kaikkien porilaisten vapaa-ajantoimintaa sekä paikallisia palveluntuottajia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut