Porin pitkäaikaisesta satamajohtajasta uuden Keräämön toimitusjohtaja

Porilaisille Jaakko Nirhamo on tullut aiemmin tutuksi Porin Sataman satamajohtajana (2003–2007) ja ensimmäisenä toimitusjohtajana (2007–2016).

Kahdeksan satakuntalaisen kunnan perustaman jätehuoltoyhtiö Keräämön ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Jaakko Nirhamon. Keräämön hallitus nimitti Nirhamon 1. heinäkuuta alkaen.

Nirhamo siirtyy Keräämön toimitusjohtajan tehtävään ruotsalaisen Metacon Ab:n Pohjoismaiden liiketoiminnan kehitysjohtajan tehtävästä.

Hänellä on laaja-alainen kokemus eri johtotehtävistä muun muassa Turun Satamassa myyntijohtajana ja varatoimitusjohtajana sekä Porin Sataman satamajohtajana ja ensimmäisenä toimitusjohtajana.

”Yhtiön toiminta on alkumetreillä ja on hienoa, että saamme Keräämön uudeksi toimitusjohtajaksi vahvaa johtamis- ja taloushallinnon kokemusta omaavan henkilön", sanoo tiedotteessa Keräämön hallituksen puheenjohtaja Liisa Laurila.

Keräämö on Porin, Ulvilan, Kokemäen, Harjavallan, Nakkilan, Merikarvian, Pomarkun ja Siikaisten yhdessä omistama kunnallinen jätehuoltoyhtiö. Keräämö järjestää kunnan vastuulla olevat jätehuollon palvelut alueen 120 000 asukkaalle.

Yhtiö aloitti toimintansa 1. huhtikuuta.

Uutisen otsikkoa korjattu 3.5. kello 13.50. Jaakko Nirhamo ei ole Keräämön ensimmäinen toimitusjohtaja. Tiina M. Toivonen toimii huhtikuussa toimintansa aloittaneen yrityksen vt toimitusjohtajana siihen saakka kunnes Nirhamo aloittaa työnsä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut