Tangomarkkinoiden yleisöäänestys on päättynyt – neljä satakuntalaista suosikkia äänestettiin livekarsintoihin

Tangomarkkinoiden yleisöäänestyksessä oli mukana seitsemän satakuntalaista.

Livekarsintoihin on päässyt neljän joukossa Harjavallasta kotoisin oleva Pasi Flodström.

| Päivitetty

Satakunta

Tangomarkkinoiden yleisöäänestys on päättynyt. Tänä vuonna tangokruunua oli tavoittelemassa seitsemän satakuntalaista, joista neljä on valittu jatkoon livekarsintoihin. Kokonaisuudessaan hakijoita oli yli 250.

Tangokruunusta kilpailevat nyt harjavaltalainen kanttori Pasi Flodström, porilainen keikkaileva laulaja Päivi Tuomi sekä laulajat Kullervo Kauppi Säkylästä ja Aki Mäki Eurasta, jotka ovat tavoitelleet tangokruunua aiempinakin vuosina.

Hakijat arvioitiin ja valittiin yleisöäänestyksellä livekarsintoihin heidän lähettämiensä lauluvideoiden perusteella.

Yli 250 hakijasta livekarsintoihin valikoitu 20 naista ja 20 miestä. Laulajia sai äänestää yleisö ja ammattiraati sekä tuomaristo. Solisteista puolet valittiin yleisöäänten perusteella ja puolet ammattiraadin sekä tuomareiden äänin. Ääniä annettiin yhteensä 30 656 ja laulajien karsintavideoita katsottiin 233 026 kertaa.

Tangomarkkinoiden laulukilpailun livekarsinta järjestetään Lempäälän Ideaparkissa lauantaina 13. toukokuuta. Sieltä valitut 20 solistia kilpailevat semifinaalissa Vantaalla lauantaina 27. toukokuuta. Uudet tangokuninkaalliset kruunataan Seinäjoella 10 laulajan joukosta lauantaina 8. heinäkuuta.

Lue lisää: Tangokruunua tavoittelee seitsemän satakuntalaista, äänestys käynnissä

Korjattu 27.4. kello 13.54: Korjattu Ari Mäki Aki Mäeksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut