Vesihuollon kunnostustyöt aiheuttavat poikkeusjärjestelyjä Rauman liikenteeseen

Työt alkavat 2. toukokuuta.

Kuvituskuva.

Rauma

Ahteentien ja Tuomistonkadun ympäristössä tehtävät vesihuollon kunnostustyöt muuttavat Rauman liikennejärjestelyjä vapun jälkeen, kertoo Rauman kaupunki tiedotteissa.

Ahteentiellä, Lensunpolulla ja Välipolulla putkistoja saneerataan tiistaista 2. toukokuuta alkaen. Työ aloitetaan Ahteentieltä, Äyhönjärventien puoleisesta päästä.

Ahteentien liikenne katkaistaan, ja kiertotie järjestetään Pumpputien ja Monnankadun kautta. Suljetuilla katuosuuksilla kiinteistöille ajo on sallittu poikkeusjärjestelyin. Liikennejärjestelyt muuttuvat työn edetessä, ja niistä tiedotetaan alueen asukkaille erikseen.

Töiden yhteydessä vaihdetaan vesijohto-, jätevesi- ja hulevesiputkistot, minkä jälkeen kadut asfaltoidaan.

”Uusittavia vesihuoltojärjestelmiä on yhteensä noin 300 metriä”, liikelaitosjohtaja Jukka Vastamäki kertoo tiedotteessa.

Ahteentien alueen vesihuoltourakka valmistuu syksyllä 2023.

Syvärauman itäosan vesihuollon peruskunnostustyöt jatkuvat Tuomistonkadun katuosuudella tiistaista 2. toukokuuta. Työalue sijaitsee Lahdenkadun ja Antinkadun välisellä osuudella.

”Vesihuoltotyöt vaikuttavat alueen liikennejärjestelyihin ja aiheuttavat kaduilla kiertotiejärjestelyjä sekä kevyen liikenteen ohjaamista”, suunnitteluinsinööri Juha Asikainen sanoo tiedotteessa.

Töiden yhteydessä uusitaan vesijohto-, jätevesi- ja hulevesiputkistot tonttihaaroineen sekä parannetaan mahdollisuuksien mukaan kadun kuivatusjärjestelmää.

Tuomistonkadun osuuden valmistuttua saneeraustyöt etenevät Kiviluhdankadulle sekä edelleen Koivuhaankadulle. Näiden osuuksien on arvioitu valmistuvan vesi- ja viemäritöiden osalta vuoden 2023 loppuun mennessä.

Kaupunki kehottaa välttämään tarpeetonta liikennettä ja oleskelua työmaa-alueen läheisyydessä kaivuutöiden aikana. Kiinteistöille ajo on sallittu pieniä katkoksia lukuun ottamatta. Pysäköintiä katualueilla saatetaan rajoittaa töiden aikana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut