Osuuskauppa Keula rakentaa uuden S-marketin Eurajoelle – noin 9 miljoonan euron investointi kaksinkertaistaa liiketilat

S-marketin rakentaminen Eurajoen kirkonkylän Lotilan alueelle alkaa jo lähiaikoina, sillä urakoitsijat ovat jo valittuna.

Eurajoki

Osuuskauppa Keula on vahvistanut investointipäätöksensä uuden S-Marketin rakentamisesta Eurajoelle. Toimitusjohtaja Mika Marttila kertoo osuuskaupan hallituksen hyväksyneen investoinnin.

Uusi, nykyistä laajempi S-market sijoittuu Lotilan liikealueelle valtatie 8:n ja vanhan kasitien väliin. Marketin yhteyteen tulee myös ABC-tankkauspiste ja suunnitelmissa on myös ABC-Carwash -autoopesu.

Mika Marttilan mukaan marketinvestointi on yhteensä noin yhdeksän miljoonaa euroa. Rakennuksella on jo rakennuslupa sekä urakoitsijat on valittuna.

”Rakentaminen lähtee liikkeelle lähiaikoina. Uusi market valmistuu kesään 2024 mennessä”, Marttila sanoo.

Havainnekuva Eurajoen uudesta S-marketista. Rakennuksen pinta-ala on noin 3 000 neliömetriä. Nykyiseen S-marketiin verrattuna liiketilat kaksinkertaistuvat.

Rakennettavan kauppakiinteistön koko on lähes 3 000 neliömetriä. S-marketin liiketoiminnan neliöt kaksinkertaistuvat nykyisestä, joten valikoimat kasvavat merkittävästi kaikissa tuoteryhmissä. Piha-alueelle tule nykyiseen S-marketiin verrattuna moninkertainen määrä leveitä parkkipaikkoja.

”Uuden S-market -konseptin mukaiseen myymälään tulee paikkakunnan suurin ruokatori ja kahvila. Lounasta voi nauttia S-marketin ruokatorin yhteyteen valmistuvassa lounaskahvilassa. Lisäksi tavoitteena on tarjota eurajokelaisille erittäin kilpailukykyinen hintataso”, toimialajohtaja Sami Junnila sanoo Keulan tiedotteessa.

Uuden marketin urakoinnista vastaavat Maarakennus Jalonen Oy, Rauman RS-Rakennus Oy, Sähköurakointi Simpanen, Satatech Talotekniikka Oy, LVT-Putki Oy sekä LVI-Säätölaitepalvelu Mäkinen Oy.

Eurajoen uusi myymäläkiinteistö lämpenee maalämmöllä ja katolle asennetaan aurinkovoimala, jonka kokonaisteho on noin 150 kWp. Valaistus toteutetaan led-valaisimilla. Kiinteistöön rakennetaan hukkalämmön talteenotto vähentämään lämmitystarvetta. Kylmälaitos tulee olemaan energiatehokas hiilidioksidilaitos.

Osuuskauppa Keula on jo asettanut nykyisen Eurajoen S-marketin kiinteistön myyntiin. Mika Marttilan mukaan Keulalla ei ole suunnitelmia liiketoiminnan jatkamiseen sen tiloissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut