Katujen siivous rajoittaa jälleen pysäköintiä Porin keskustassa – Näiltä kaduilta autot on nyt siirrettävä, tai ne siirretään omistajan kustannuksella

Jos pysäköintikieltoa ei noudata, ajoneuvolle tehdään maksullinen lähisiirto.

Arkistokuvassa puhdistetaan Porin Uusikoivistontietä.

Pori

Porin katualueiden siivoustyöt jatkuvat, ja samalla jatkuvat myös pysäköinnin rajoitukset. Porin kaupunki kertoo tiedotteessa, että kaupungin pääkaduista tällä viikolla puhdistetaan muun muassa Karjarannantie ja Paanakedonkatu. Keskustassa pysäköintiin vaikuttavia puhdistustöitä tehdään Itä- ja Länsipuistossa sekä Katariinankadun pohjoispäässä sijaitsevalla pysäköintialueella.

”Itä- ja Länsipuiston molemmat puolet siivotaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello kaksi alkaen. Lisäksi torstaina päivällä puhdistetaan Katariinankadun pohjoispäässä lähellä Hallituskatua sijaitseva pysäköintialue”, kertoo piiripuutarhuri Esa Rouvali tiedotteessa.

Puhdistettavien alueiden pysäköintiä rajoitetaan töiden sujuvoittamiseksi. Alueille, joita rajoitukset koskevat, asennetaan siirtokehotuskyltein varustetut pysäköintikieltomerkeillä. Siirtokehotuskyltteihin on kirjattu päivämäärä ja kellonaika, johon mennessä autot tulee siirtää kyseiseltä alueelta pois.

Jos pysäköintikieltoa ei noudata, ajoneuvolle tehdään maksullinen lähisiirto. Siirrot pyritään tekemään esimerkiksi kadun toiselle puolelle tai läheiselle kadulle niin, että ajoneuvon pystyy näkemään sen vanhasta paikasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut