Pienteurastamon kattopellin alla kärysi – paikalla olleiden valppaus pelasti useita rakennuksia palolta

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen tulipaloon sunnuntaina iltapäivällä.

Kuvituskuva.

Huittinen

”Siinä olisi mennyt lämpökeskus, pienteurastamo varastoineen, eivätkä sikalatkaan kovin kaukana olleet. Onneksi palonalku huomattiin nopeasti ja alkusammutettiin ansiokkaasti”, huokaisi päivystävä palomestari Jari Eno Satakunnan pelastuslaitokselta helpotuksesta.

Maatilan lämpökeskuksesta oli kulkeutunut kipinä samassa yhteydessä olevan pienteurastamon välikatolle Rantatien varressa Huittisissa sunnuntaina iltapäivällä.

Paikalla olleet ihmiset olivat Enon mukaan haistaneet savunhajua, paikallistaneet lähteen teurastamon katolle ja käyneet sammuttamassa palonalun.

”Siellä oli ihan asianmukaisesti lämmitetty ja lämpökeskus oli ihan asianmukainen, mutta joskus voi käydä niin, että savukaasuista voi aiheutua kipinä, joka oli nyt päässyt jostain harjapellin raosta katonharjalle. Oli onni onnettomuudessa, että paikalla olijat huomasivat palonalun ja saivat sen sammutettua. Vahingot jäivät näin pieniksi, ja meidän tehtäväksemme jäi sammutuksen varmistaminen ja katsominen, ettei kipinöitä ollut muualla.”

Kukaan ei loukkaantunut palossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut