Onnettomuus valtatie 8:lla Porissa pysäytti myös Yhdysvalloista Suomeen saapuneet panssarivaunut

Raskas sotakalusto odotti kiltisti vuoroaan liikkua valtatie 8:lla.

Lavettikuljetuksessa olevat amerikkalaiset panssarivaunut jumiutuivat jonoon, kun valtatie 8:lla katkaistiin liikenne onnettomuuden takia. Panssarivaunut ovat matkalla Kankaanpään Niinisaloon Arrow-harjoituksiin. Kuva on otettu Tikkulan eritasoliittymän kohdalla.

Pori

Yhdysvaltojen armeijan raskasta sotakalustoa saapui tiistaina Helsinkiin. Päivää myöhemmin samainen sotakalusto oli jumissa Porissa, koska liikenneonnettomuus pysäytti hetkellisesti niiden matkan.

Valtatie 8:lla sattui keskiviikkona iltapäivällä kolmen henkilöauton onnettomuus. Onnettomuudessa oli osallisena seitsemän henkilöä, joista neljä kuljetettiin Satasairaalaan hoitoon.

Kyseiseen onnettomuuteen tyssäsi myös panssarivaunujen matka, ja ne odottivat muun liikenteen tavoin sitä, että matka saisi valtatie 8:lla jatkua. Sotakalusto oli jumissa Tikkulan eritasoliittymän kohdalla.

Suomeen tiistaina saapuneeseen kalustoon kuuluu lähes kokonainen panssaroitu yhdistelmä-pataljoona tukijoukkoineen.

Panssarivaunut ovat matkalla Kankaanpään Niinisaloon Arrow-harjoituksiin. Arrow on Suomen maavoimien vuosittainen mekanisoitu harjoitus. Viime vuonna harjoitus järjestettiin Pohjankankaalla Niinisalossa ja Säkylässä 2.–13. toukokuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut