Rauma vuokraa saaristomökin Katavistosta tarjouskilpailulla

Vuokraan sisältyy navettarakennuksen käyttöoikeus.

Kaupungin henkilöstön virkistyspaikkana toiminut Pastisen mökki on vuokrattavana. Rauman kaupunki järjestää vuokrauksesta tarjouskilpailun, joka päättyy 2. toukokuuta.

Rauma

Runsasta kiinteistökantaansa laihduttava Rauman kaupunki on vuokraamassa Kataviston saaresta tarjouskilpailulla Pastisen mökkinä tunnetun huvilan ja saunan. Mökki sijaitsee Kataviston saaren luoteiskulmassa lähellä Puuvallin kanavaa.

Huvila vuokrataan eniten tarjoavalle. Vuokraan kuuluu myös naapuritontilla sijaitseva navettarakennus sekä tontin käyttöoikeus. Naapuritontilla kulkee myös yleisiä polkuja, eli tontti ei tule vain vuokralaisen käyttöön.

Alueeseen voi käydä tutustumassa oma-aloitteisesti. Yleistä näyttöä ei järjestetä. Mökille pääsee vain veneellä.

”Noin 40 neliömetrin mökki ja 25 neliömetrin sauna ovat olleet aikaisemmin kaupungin henkilöstön virkistyskäytössä”, kiinteistöpäällikkö Lauri Sillanpää sanoo Rauman kaupungin tiedotteessa.

Vuokra-aika on aluksi määräaikaisesti kaksi vuotta, jonka jälkeen kaupunki ja vuokraaja neuvottelevat erikseen jatkosta, ellei mökin jatkokäytöstä ole tehty muita päätöksiä. Vuokraneuvotteluissa sovitaan vuokrankorotusperusteet toistaiseksi voimassa olevalle ajalle sekä mökin kunnossapitovastuun tarkempi jakautuminen jatkossa.

Mökin tavanomainen kunnossapito ja ylläpito sekä kesävesiliittymän ja sähköliittymän kustannukset kuuluvat vuokralaiselle.

Vuokranantaja vastaa mökin perusjärjestelmistä ja rakenteista eli peruskorjausluonteisista korjauksista. Jos vuokrakauden aikana tehdään korjauksia, niistä käydään neuvottelut vuokralaisen ja kaupungin välillä.

Korjaukset ovat lähtökohtaisesti vuokravaikutteisia eli jos vuokranantajan kustannuksella tehdään korjauksia, vuokra nousee vastaavasti. Määräaikaisen sopimuskauden aikana näihin ei ole todennäköisesti tarvetta.

Vuokraamisesta kiinnostuneet voivat jättää tarjouksia mökin vuokrasta tiistaihin 2.5. klo 12 mennessä. Tarjoukset tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa kaupungin palvelupiste Pyyrmaniin osoitteeseen Valtakatu 2 A.

Vain määräaikaan mennessä saapuneet tarjoukset hyväksytään ja korkeimman tarjouksen jättänyt valitaan mökin vuokralaiseksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut