Henkilöauto ajautui vastakkaisen kaistan yli ulos valtatie 2:lta – kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

| Päivitetty

Huittinen

Henkilöauto ajoi ulos valtatie 2:lta Huittisissa lauantaina puolilta päivin. Onnettomuus sattui noin puolivälissä Tuliniementien ja Riuttantien risteyksiä.

Päivystävän palomestarin Kari Kankaanpään mukaan Poriin päin menossa ollut auto oli ajautunut vastakkaisen kaistan yli vasemmalle puolelle tietä. Auto päätyi ojan kautta pellolle pyörilleen.

Kyydissä oli vain kuljettaja, joka loukkaantui ensitietojen mukaan lievästi. Ensihoito tarkisti kuljettajan onnettomuuspaikalla, jonka jälkeen hänet kuljetettiin Satasairaalaan tarkastettavaksi.

Kello 12.25 tavoitettu Kankaanpää kertoi, että onnettomuuspaikalta oli suljettu toinen kaista pelastus- ja raivaustöidenajaksi. Tilanne oli ohi noin kello 12.45.

Onnettomuuden syy on tuntematon. Poliisi kertoo tiedotteessa, että kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Uutista päivitetty 17.4. kello 12.30: Lisätty poliisitiedotteen tiedot siitä, että kuljettaja vietiin Satasairaalaan ja häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut