Henkilöauto ja pakettiauto kolaroivat valtatie 23:lla Kankaanpäässä – kuljettajat vietiin sairaalaan

Kuljettajien vammoista ei ole tarkempaa tietoa.

Arkistokuva

Kankaanpää

Henkilöauto ja pakettiauto törmäsivät valtatie 23:lla Kankaanpäässä keskiviikkona alkuillasta. Onnettomuus sattui noin kaksi kilometriä Kankaanpään kiertoliittymästä Noormarkun suuntaan. Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 17.27.

Pelastuslaitoksen tietojen mukaan kyseessä oli peräänajotilanne. Edellä ajanut pakettiauto oli hidastanut kääntyäkseen oikealle pihaliittymään. Perässä tullut henkilöauto ei ollut jostain syystä ehtinyt hidastaa.

Henkilöauton kuljettaja oli ilmeisesti yrittänyt väistää oikealle pientareen puolelle, mutta osunut pakettiauton kylkeen. Henkilöauto päätyi törmäyksen jälkeen pihaliittymän yli ojaan. Pakettiauto jäi liittymään.

Autoissa ei ollut muita henkilöitä kuin kuljettajat. Heidät vietiin onnettomuuspaikalta Satasairaalaan tarkastettaviksi. Pelastuslaitokselta ei kerrottu tarkemmin mahdollisista vammoista.

Onnettomuuspaikalla oli pelastus- ja raivaustöiden ajan yksi ajokaista suljettuna. Tieliikennekeskus Turku ilmoitti, että tie oli kello 18.40 jälleen auki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut