Porin kesän menoviikoille voi varata nyt pedin verkkokaupasta

Kotimajoitusta voi nyt varata tai tarjota Visit Porin verkkolomakkeella tai toimistolla.

Pori

Porin kesän menoviikkojen pullonkaulaa purkavaa yksityismajoitusta voi nyt varata uudistuneesta verkkokaupasta, Visit Pori tiedottaa.

Uusi verkkokauppa tarjoaa ”entistä monipuolisemmat suodatusvaihtoehdot majoituksen kriteereille ja mahdollistaa useamman asunnon varaamisen yhdellä kertaa”.

Yksityismajoitusta on tarjolla Suomi-Areenan, Iskelmä-festivaalin ja Pori Jazzin osallistujille 26.6.–2.7. sekä sekä 12.–16.7.2023

Visit Pori kertoo, että majoitukseen sopivien kotien kartoitus on yhä käynnissä. Niinpä jos ensimmäisellä yrittämällä verkkokaupasta ei löydy mieleistä vaihtoehtoa, kannattaa palata asiaan myöhemmin uudestaan.

”Asuntoja on tällä hetkellä mukava määrä tarjolla kumpaankin ajankohtaan, mutta kysyntää on reilusti ja tarvitsemme asuntoja edelleen. Visit Pori etsii välitettäviä asuntoja kuuden kilometrin säteellä kauppatorista ja mukaan yksityismajoittajaksi voi ilmoittautua sähköisellä lomakkeella tai piipahtamalla Visit Porin toimistolla (Yrjönkatu 13)”, matkailusuunnittelija Netta Kuivalainen sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut