Porin joukkoliikenteen uudistukset voimaan: kymppikortin lataus päättyy, uusi Waltti- sovellus on ladattavissa

Kuvituskuva.

Kyyti Likel-sovelluksesta ei voi enää ostaa Porin Linjat Oy:n vuoroilla käyviä uusia lipputuotteita perjantain 31. maaliskuuta 2023 jälkeen, tiedottaa Porin kaupunki. Muutos liittyy kaupungin joukkoliikennejärjestelmän uudistamiseen.

Sovelluksen kautta aiemmin ostettujen lipputuotteiden käyttöaika päättyy kokonaisuudessaan 4. kesäkuuta.

Lisäksi 31. maaliskuuta päättyy kymmenen matkan sarjalipun myynti. Ennen perjantaita matkakorteille ladattuja kymmenen matkan sarjalippuja sekä muita Porin Linjat Oy:n matkakorteille ladattuja lipputuotteita voi käyttää 31. elokuuta saakka.

Tämän jälkeen käyttämättömiä matkoja ei hyvitetä asiakkaille, tiedotteessa muistutetaan.

Kevään ja kesän 2023 aikana Porin joukkoliikenteessä otetaan käyttöön lippu- ja maksujärjestelmä Waltti. Siirtymällä on vaikutusta myös tällä hetkellä myynnissä oleviin lipputuotteisiin.

Kymmenen matkan sarjalipun tilalle tulee Waltin matkakortille ostettava arvolippu. Lisäksi kesällä matkustaja voi jatkossa maksaa linja-automatkansa käteisen lisäksi myös lähimaksulla.

Uuden matkakortin voi tilata Waltin verkkokaupasta, joka avataan lähiviikkoina. Waltti Mobiili -sovellus on jo ladattavissa Android- ja iPhone -puhelimiin. Porin joukkoliikenteen reittiopas ja lipputuotteet tulevat sovellukseen käytettäväksi lähiviikkoina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut