Karnevaalitunnelma täyttää Harjavallan taas syyskuussa – Esiintyjälistalla Käärijä

Harjavalta Race & Live järjestetään perusperiaatteiltaan samanlaisena kuin viime vuonna. Suurin muutos on iltakonserttien tapahtumapaikan vaihtuminen.

Viime syksyn Harjavalta Racessa oli tehtävärasteja eri puolilla keskustaa.

19.3. 11:03

Viime syyskuussa ensi kertaa järjestetty Harjavalta Race & Live järjestetään jälleen tänä vuonna. Rastikierros- ja konserttitapahtuma järjestetään lauantaina 2. syyskuuta.

Harjavallan yrittäjien järjestämässä tapahtumassa joukkueet kilpailevat suorittaen erilaisia tehtäviä eri puolilla Harjavaltaa. Olennaisena päivään kuuluu myös kilpailu parhaiten pukeutuneen joukkueen tittelistä.

Illalla järjestetään tapahtuman livemusiikkiosio. Esiintyjinä illan konserttitapahtumassa ovat Käärijä, DJ Amanda Harkimo sekä bilebändi Remix.

”Käärijän kiinnitimme jo ennen UMK-voittoa, sillä olimme varmoja hänen voitostaan”, Harjavallan yrittäjien puheenjohtaja Juuso Mäkelä nauraa.

”Live-esiintyjen lisäksi tarvitsimme DJ:n soittamaan musiikkia, ja Remix on yksi Satakunnan kovimpia bilebändejä”, Mäkelä kertoo muista esiintyjäkiinnityksistä.

Ensimmäinen Harjavalta Race & Live ylitti järjestäjiensä odotukset. Rastitapahtumaan osallistui 57 joukkuetta ja yhteensä noin 180 kilpailijaa. Iltakonserttiin saapui noin 400 kuulijaa.

Mäkelän mukaan jo viime syyskuussa oli selvää, että joitain asioita tullaan tekemään seuraavalla kerralla eri tavalla.

”Perusperiaatteet eli rasteilla kiertäminen ja osallistujien heittäytyminen ja eläytyminen säilyvät samana. Viime vuonna ihmisillä oli huikean hienoja pukuja ja hyvä meininki, ja kunnon karnevaalitunnelma järjestetään tänäkin vuonna”, Mäkelä sanoo.

Suurin muutos viime vuoteen on tapahtumapaikka. Viime vuonna konsertit järjestettiin Harjavallan monitoimihallissa, mutta tänä vuonna tapahtumapaikkana toimii Viihteen Valtatie V2.

”Tavoitteena on, että sekä konsertin lipunmyynti että kilpailuun ilmoittautuminen saadaan auki samaan aikaan, ehkä jo huhtikuun puolella”, Mäkelä kertoo.

Korjattu tapahtuman oikea päivämäärä kello 21.13.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut