Euran Osuuspankki sulkee Honkilahden konttorinsa kesäkuun lopussa – palvelut siirtyvät Euran konttoriin

Konttorin sulkemisen taustalla on asiakaskäyttäytymisen muutos.

Kuvituskuva.

14.3. 21:12

Eura

Euran Osuuspankin Honkilahden konttorin toiminnot yhdistetään Euran konttoriin. Honkilahden konttori sulkee ovensa 27. kesäkuuta.

Konttorin sulkemisen taustalla on asiakaskäyttäytymisen muutos. Entistä harvemmat asiakkaat asioivat konttorissa, kertoo Euran Osuuspankki tiedotteessaan.

”Asiakkaamme käyttävät yhä enemmän verkko- ja mobiilipalveluita, ja konttorissa asiointi hiipui koronapandemian myötä eikä ole palannut entiselleen. Päätös konttorin lakkauttamisesta on tehty perusteellisen harkinnan pohjalta perustuen asiakkaiden pankkiasiointiin. Konttorin lakkauttamisella ei ole vaikutusta henkilöstön määrään.”

Honkilahden konttorin sulkeminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan. Laskujen maksaminen hoituu jatkossakin helpoimmin suoramaksuna, e-laskuna tai OP-mobiilipalvelun kautta, Euran Osuuspankki ohjeistaa.

Tiedotteessa muistutetaan, että tarvittaessa on mahdollista käyttää myös maksupalvelukuoria ja päivittäiset ostokset voi maksaa helpoimmin pankki- ja luottokorteilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut