Useita rattijuoppoja Satakunnan viikonlopussa – kaksi suistui ulos tieltä

Kuvituskuva.

13.3. 12:05

Pori, Ulvila, Nakkila

Henkilöauto päätyi lauantaina kello 23:n jälkeen Ulvilassa ulos Kullaantieltä ajosuunnassaan tien oikealle puolelle. Poliisi puhallutti autoa kuljettaneen miehen, ja puhalluskokeen tulos oli 2,3 promillea. Kuljettaja ei loukannut itseään ulosajossa. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Samaan aikaan lauantaina toinen poliisipartio oli valvontatehtävissä Porissa Parkanontiellä ja pysäytti tarkistusta varten henkilöauton Noormarkun liikenneympyrän lähellä. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumepikatesti osoitti positiivista huumausaineille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Sunnuntaiyönä kello yhden aikaan poliisi yhytti liikennevalvonnan yhteydessä Porin Lentoasemantiellä pakettiauton, jonka mieskuljettaja samoin puhalsi alkometriin nolla promillea. Hänellä huumepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille. Lisäksi kuljettaja oli ajo-oikeudeton. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Sunnuntaina kello 20:n aikaan sattui Nakkilassa ulosajo, jossa henkilöauto oli suistunut Tervasmäentieltä kulkusuunnassaan oikealle puolelle ojaan. Poliisipartion mennessä paikalle, oli kuljettajana toiminut mies poistunut paikalta. Hänet tavoitettiin myöhemmin kotoaan. Puhalluskokeen tulos oli yksi promille, ja mies kuljetettiin Porin poliisiasemalle verikokeisiin. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Seurauksena oli väliaikainen ajokielto.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut