Laitakarin satamassa Luvialla sijaitseva PaatPub etsii uutta yrittäjää

Myynnin syynä on yrittäjän keskittyminen töihin muilla osa-alueilla.

Luvialla sijaitseva PaatPub on myynnissä.

10.3. 18:30

Eurajoki

Laitakarin satamassa Luvialla sijaitseva telakkaravintola PaatPub on laitettu myyntiin ja etsii nyt uutta yrittäjää. PaatPubin omistajat Petri Jokinen ja Hanna Hollmén ovat pyörittäneet ravintolaa 11 vuotta.

Suosittu ravintola on saanut Jokisen mukaan jo hyvän määrän kyselyitä. Ravintolapalveluiden ja livemusiikin lisäksi tarjolla on ollut risteilypalveluja.

Telakkasuulissa sijaitseva ravintola on toiminut sesonkiaikaan kesäisin ja muuten pääsääntöisesti viikonloppuisin ravintolapäällikön ja noin 4–6 työntekijän voimin. Kesäravintolassa on 200 asiakaspaikkaa.

Jokinen toivoo, että tulevalla yrittäjällä on uusia hyviä ideoita ravintolan pitämisestä ja kehittämisestä. Laitakarin alueella hän on itse toiminut reilut 25 vuotta useissa eri yrityksissä.

PaatPub sijaitsee Laitakarin satama-alueella, josta löytyy monenlaista toimintaa: ravintoloita, tanssilavaa, veneenvuokrausta, vuokrasaunaa ja kotisatamatoimintaa. Laitakari paikkana on perinteikäs purjelaivojen telakka-alue ja satamapaikka Luvialla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut