Kiviluomat uusi kauppiaspari Honkajoella – Suvi-Pilvi valmentautui kauppiaaksi äitiys- ja vanhempainvapaalla

Yrittäjäpariskunta Suvi-Pilvi ja Juuso Kiviluoma aloittivat kauppiasuransa.

Uusi kauppiaspari, Suvi-Pilvi ja Juuso Kiviluoma, kertoo panostavansa tuotteiden tuoreuteen ja monipuoliseen valikoimaan, joka palvelee paikkakuntalaisten tarpeita vauvasta vaariin.

7.3. 13:29

Kankaanpää

”On hienoa aloittaa kauppiasura omalla kotiseudulla”, Kiviluomat iloitsevat.

Juuso on kotoisin Kankaanpään Honkajoelta ja Suvi-Pilvi naapurikunnasta Karviasta.

Miia ja Juha Kivistö tekivät valtavan hienon työn kauppaa kehittäessään ja heidän saappaisiinsa on mukava mennä jatkamaan.”

Työnantajina Kiviluomat haluavat tarjota turvallisen työympäristön ja hyvät työvälineet työntekijöille.

”Tahdomme tarjota myös nuorille mahdollisuuden tutustua kauttamme työelämään ja toivomme pystyvämme työllistämään tulevaisuudessa entistä useamman henkilön”, kauppiaspari kertoo K-ryhmän tiedotteessa.

Suvi-Pilvi on ollut kaupan työssä 2012 lähtien. Suomen Lähikaupan kautta hän siirtyi K-Market-ketjuun ja hän on toiminut Tampereella K-Marketissa apulaismyymäläpäällikkönä ja Turussa myymälävastaavana. Turun K-Market Rautatientorissa Suvi-Pilvi suoritti kauppiasharjoittelunsa.

”Haluan kiittää läheisiäni, harjoittelukauppani henkilökuntaa ja kauppiasta sekä muita, jotka osaltaan mahdollistivat kauppiasvalmennukseni onnistumisen äitiys- ja vanhempainvapaan aikana”, Suvi-Pilvi lähettää terveisensä.

Juuso on ollut 15-vuotiaasta töissä Pirjon Pakarilla eri toimipisteissä. Raisiossa hän toimi leipomopäällikkönä 2,5 vuoden ajan.

Kiviluoman perheeseen kuuluu kaksi lasta, neljävuotias Leevi ja kuuden kuukauden ikäinen Aino. Juuso harrastaa salibandyä ja jääkiekkoa. Liikunta kuuluu koko perheen elämään.

”Lapset pitävät meidät arjessa kiireisinä ja aktiivisina. Vapaa-aika meneekin pitkälti lasten kanssa touhuten. Leevi on kovasti leikkien avulla harjoitellut kauppiaana oloa ja valmistautunut palvelemaan asiakkaita ’äitin ja isän kaupassa’.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut