Henkilöauto törmäsi Raumalla kolmipyörään, jonka kuljettaja loukkaantui – poliisi pyytää havaintoja liikennevahingosta

Kuljettaja päätyi jatkamaan matkaa kolmipyörällä.

Liikennevahingossa käytetty kolmipyörä.

28.2. 15:10

Rauma

Poliisin saamien tietojen mukaan henkilöauto törmäsi Raumalla keskiviikkona 22.2. suojatietä ylittävään sähköavusteiseen kolmipyörään sillä seurauksella, että kolmipyörän miespuolinen kuljettaja kaatui ja loukkasi itseään.

Onnettomuus tapahtui Rauman keskustassa kanaalin tuntumassa. Henkilöautoa kuljettanut nainen pysähtyi kysymään kolmipyörän 1940-luvulla syntyneen kuljettajan vointia. Mies oli lopulta päätynyt jatkamaan matkaansa omalla ajoneuvollaan.

Paikalle pysähtyi myös muita ihmisiä, sillä tapahtuma tukki hetkellisesti liikenteen. Mies käytti punaista päältä ajettavaa sähköavusteista kolmipyörää, ja mieheen törmänneen henkilöauton väri oli todennäköisesti tumma tai harmaa.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisi pyytää tätä naiskuljettajaa ilmoittautumaan. Lisäksi kaikkia tapauksen nähneitä tai siitä tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä.

Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, Whatsappin kautta numeroon 050 4117655 sekä vihjepuhelimen kautta numeroon 0295 417 259.

Uutista päivitetty kello 16.22: lisätty kuva onnettomuudessa olleesta kolmipyörästä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut