Köyliönjärven suositun kelkkaradan tilanne hämmentää somessa, kun kelkkoja on tänä vuonna vähemmän ja rata lyhyempi – Mistä on kyse?

Köyliönjärven potkukelkkarataa hoitaa tänä talvena vain yksi taho, Ristolan kyläyhdistys. Somessa on ihmetelty, miksi kelkkoja on tänä vuonna vähemmän. SK selvitti asiaa.

Köyliönjärven jäälle tehty potkukelkkailurata on ollut jo vuosien ajan suosittu talvikohde myös Säkylän ulkopuolisille. Tänä vuonna potkukelkkoja on lainattavissa aiempia vuosia vähemmän ja myös rata on lyhyempi, kun toinen radan ylläpitäjätaho pitää välivuotta.

1.3. 6:00

Säkylä

Suuresta suosiosta jo vuosien ajan nauttinut potkukelkkailureitti Köyliönjärvellä on tänä vuonna muutosten kourissa. Tilanne on herättänyt keskustelua muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Moni on harmitellut sitä, että toinen reitin lähtöpisteistä, joka on ollut järven Lähteenkylän puoleisella rannalla, ei tänä vuonna ole toiminnassa eikä sieltä voi lainata potkukelkkaa. Sponsorien lahjoittamia kelkkoja on tänä vuonna järvellä aiempaa vähemmän.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut