Ulvilassa suunnitellaan liikuntatilojen vuokraamista Friitala-talosta

Koulujen ja liikuntaseurojen käyttöön tuleva tila auttaisi huutavaa pulaa salivuoroista.

Friitala-talosta olisi tarjolla 1 620 neliömetrin salitila.

27.2. 12:32

Ulvila

Ulvilalaisten liikuntaseurat ja koulujen rehtorit ovat yhdessä toivoneet lisätilojen saamista liikuntakäyttöön.

Liikuntaseurojen puheenjohtajista koostuvan seuraparlamentin mukaan Ulvilassa on yhden ison liikuntasalin puute.

Ulvilan yhteiskoulun, lukion, Friitalan koulun ja Olavin koulun rehtorit ovat puolestaan todenneet, että koulujen salitilat eivät riitä tällä hetkellä kaikkien liikuntaryhmien toteuttamiseksi. Koulut ovatkin käyttäneet Friitala-talon eli entisen Friitalan nahkatehtaan ylimmässä kerroksisessa olevia salitiloja omalla kustannuksellaan liikuntatoimintaan.

Friitala-talo Oy on jättänyt Ulvilan kaupungille tarjouksen liikuntakokonaisuuden vuokraamiseksi Friitala-talosta. Tilakokonaisuuteen kuuluu pelikenttä, katsomo, kaksi pukuhuonetta suihkutiloineen, iso varastotila sekä aulatilat kioskitiskeineen. Kokonaisuudessaan tilaa on 1 620 neliömetriä.

Halli sopisi varsin hyvin sisäfutiksen, pesäpallon, voimistelun, sählyn sekä salibandyn ja yleisurheilun harjoitteluun. Halli vaatii vielä pieniä muokkauksia, mutta ne ehditään suorittamaan ennen syksyn salikauden aloittamista.

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja Kimmo Vepsä esittää sivistyslautakunnalle, että Ulvilan kaupunki tekee määräaikaisen viiden vuoden vuokrasopimuksen Friitala-talo Oy:n kanssa liikuntakokonaisuuden vuokraamisesta. Vuokra on 5 500 euroa kuukaudessa.

Lopullisesti salin vuokraamisesta päättää Ulvilan kaupunginhallitus.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut