Henkilöauto ajautui Kokemäen keskustan pikkukujalla ojaan ja törmäsi ojarumpuun – Yksi loukkaantui vakavammin, kaksi lievästi

Auton turvalaitteet laukesivat rajussa ulosajossa.

Henkilöauto ajautui kapealla tiellä kumoon.

19.2. 13:00 | Päivitetty 19.2. 17:30

Kokemäki

Henkilöauto ajautui ulos tieltä Kokemäen Kartanonkoivukujalla sunnuntaina päivällä. Hälytys pieneen tieliikenneonnettomuuteen tuli kello 12.12. Puoli yhdeltä tehtävän vaste muuttui keskisuureksi.

Samoihin aikoihin tuli toinenkin, paikallisen kaupan osoitteeseen paikannettu hälytys tieliikenneonnettomuuteen, mutta se osoittautui avunpyynnöksi samaan tehtävään.

Paikalta noin kello 12.50 tavoitetun päivystävän palomestarin Sauli Lehtimäen mukaan kyseessä oli yhden henkilöauton kolari, jossa on kolme osallista.

Henkilöauto oli Lehtimäen mukaan ajanut kyljelleen ojaan ja törmännyt ojarumpuun Kartanonkoivukujalla lähempänä Satakunnantien risteystä kerrostalojen kohdalla.

Kartanonkoivukuja on lyhyehkö ja kapea tie, joka risteää Kokemäen keskustaa halkovan Satakunnantien kanssa. Auto oli ollut tulossa Satakunnantien risteykselle päin.

”Kolmea sieltä autetaan ambulanssiin. On hieman epäselvää, mitä tässä on tapahtunut”, Lehtimäki kommentoi ennen kello yhtä.

Lopulta pelastuslaitos ei joutunutkaan irrotustehtäviin, vaan kuljettaja ja kaksi matkustajaa saatiin avustettua autosta ilman purkutoimia.

”He kävelivät ambulanssiin itse. Yksi loukkaantui vakavammin, hänellä todettiin kylkiluiden murtuma paikan päällä. Kaksi muuta loukkaantuivat lievemmin”, Lehtimäki kertoi puoli kahden maissa.

Auton turvalaitteet olivat lauenneet. Törmäys oli ollut sen verran raju, että Lehtimäen mukaan autossa olijat olivat ”yhdessä kasassa” pelastuslaitoksen saapuessa paikalle.

Auton nopeutta hän ei lähde arvioimaan. Onnettomuuden syy on toistaiseksi tuntematon.

Tilanteesta ei ollut liikennehaittaa ja se oli ohi noin kello 13.30, jolloin hinausautoa odotettiin paikalle.

Päivitetty 19.2.2023: Lisätty kuva.

Päivitetty 20.2.2023: Lisätty maininta ojarummusta myös tekstiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut