Lakko voi vaikuttaa SK:n jakeluun – Voit lukea uutiset ja näköislehden netistä

Päiväjakelussa Satakunnan Kansan saavien asiakkaiden lehdet voivat jäädä lakon takia tulematta. Kaikilla tilaajilla on käytössään SK:n näköislehti ja muut digipalvelut.

17.2. 15:53

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n lakko sekä siihen liittyvät Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n tukitoimet vaikuttavat myös lehtien päiväjakeluun. Satakunnan Kansan varhaisjakeluun niillä ei ole vaikutusta.

Päiväjakelussa Satakunnan Kansan saavien asiakkaiden lehdet voivat jäädä jumiin postikeskuksiin ja -terminaaleihin. Lakon aikana lähetettyjen lehtien tulo voi viivästyä viikosta kahteen.

Satakunnan Kansa pahoittelee tilannetta. Kaikilla tilaajilla on käytössään näköislehti, joka on luettavissa osoitteessa satakunnankansa.fi/lehdet.

Satakunnan Kansan tilaajalle kuuluvat näköislehden lisäksi kaikki SK:n digitaaliset sisällöt. Ne saa käyttöön, kun kirjautuu Satakunnan Kansan nettisivuille tai sovellukseen.

Satakunnan Kansan palveluun kirjaudutaan Sanoma-tilillä. Sanoma-tilillä voit kirjautua sisään myös muihin Sanoman verkkopalveluihin sekä muokata tilauksia ja vaihtaa vaikkapa osoitetietosi.

Tilin käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, joka on liitetty Satakunnan Kansan tilaukseen.

Missä voin kirjautua?

”Aloita kirjautuminen painamalla Satakunnankansa.fi-sivuston oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu-kuvaketta. Voit myös mennä suoraan osoitteeseen satakunnankansa.fi/kirjaudu.”

Satakunnan Kansan uutissovelluksessa kirjautuminen löytyy, kun painat oikean alareunan Lisää-kuvaketta. Seuraa kirjautumisikkunassa näkyviä ohjeita.”

Olen kirjautunut, mutta näköislehti ja tähtijutut eivät aukea.

”Jos olet kirjautunut, mutta et silti pysty lukemaan tilaajille tarkoitettuja sisältöjä, tarkasta, että olet kirjautunut oikealla sähköpostiosoitteella. Olet saanut kyseiseen sähköpostiosoitteeseen postia Satakunnan Kansan asiakaspalvelulta.”

”On myös mahdollista, että tilausta ei ole yhdistetty Sanoma-tiliisi. Yhdistät Satakunnan Kansan tilauksesi Sanoma-tiliin osoitteessa oma.sanoma.fi/tilaukset. Klikkaa Yhdistä tilaus -otsikkoa ja etsi Tuotteen nimi -alasvetovalikosta Satakunnan Kansa. Täytä lomakkeeseen nimesi, asiakasnumerosi ja postinumerosi ja paina Hae tilaus -painiketta. Asiakasnumerosi löydät laskusta.”

Minulla ei ole Sanoma-tiliä

”Jos sinulla ei ole Sanoma-tiliä, klikkaa kirjautumisnäkymässä linkkiä Luo Sanoma-tili. Täytä omat tietosi linkistä avautuvalle lomakkeelle ja hyväksy ehdot. Vahvista Sanoma-tilisi sähköpostiisi tulleen linkin kautta ja yhdistä tilauksesi Sanoma-tiliisi yllä olevan ohjeen mukaan.”

Ota sovellus käyttöön

Lataamalla Satakunnan Kansan sovelluksen saat kaikkein eniten irti digitaalisista palveluista. Sovelluksen uutisilmoitusten avulla tiedät, mitä Satakunnassa ja maailmalla tapahtuu juuri nyt.

Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, voit ladata sen Play-kaupasta (Android-laitteet) tai Appstoresta (Iphonet ja Ipadit) hakusanalla ”Satakunnan Kansa”.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut