AKT:n lakko vaikuttaa Satakunnan Kansan päiväjakeluun

Päiväjakelussa Satakunnan Kansan saavien asiakkaiden lehdet voivat jäädä jumiin postikeskuksiin ja -terminaaleihin. Varhaisjakelussa olevat lehdet jaetaan normaalisti.

Kuvituskuva.

16.2. 21:05

Päiväjakelussa Satakunnan Kansan saavien asiakkaiden lehdet voivat jäädä lakon takia tulematta loppuviikolla ja ensi viikon alussa.

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n lakko sekä siihen liittyvät Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n tukitoimet vaikuttavat päiväjakeluun. Varhaisjakeluun niillä ei ole vaikutusta.

Päiväjakelussa SK:n saavien asiakkaiden lehdet voivat jäädä jumiin postikeskuksiin ja -terminaaleihin mahdollisesti jo perjantaina 17. helmikuuta sekä etenkin ensi viikon alussa. Lakon aikana lähetettyjen lehtien tulo voi viivästyä viikosta kahteen. Normaalitilanteeseen pyritään palaamaan mahdollisimman nopeasti lakon päätyttyä.

Satakunnan Kansa pahoittelee tilannetta. Kaikilla tilaajilla on käytössään näköislehti, joka on luettavissa täällä.

AKT:n lakko alkoi 15. helmikuuta ja PAU:n tukitoimet 16. helmikuuta. Autoliikennettä koskevan lakon ja PAU:n tukitoimien on ilmoitettu päättyvän 21. helmikuuta eli ensi viikon tiistaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut