Kauppakeskus Puuvilla teki ennätystuloksen, vaikka viime vuosi tarjosi taloudelle isoja haasteita

Puuvillan kauppakeskus pääsi vuonna 2022 historiansa parhaaseen myyntitulokseen. Myös kävijämäärä nousi ennätyslukemiin.

Pori Energia piti viime marraskuussa Puuvillan kauppakeskuksessa kansalaisinfon talven mahdollisista sähkökatkoista. Kauppakeskusjohtaja pitää menestyksen osatekijänä Puuvillan erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia.

16.2. 11:18

Pori

Puuvillan kokonaismyynti oli viime vuonna yli 102 miljoonaa euroa. Kävijöitä oli 5,5 miljoonaa. Kummallakin mittarilla päästiin yli myyntitavoitteen.

Kauppakeskusjohtaja Tiina Justén sanoo tiedotteessa jo vuoden 2021 tuloksen olleen todella hyvä.

”Siihen verrattuna ja tämänhetkinen maailmantilanne ja kriisit huomioon otettuna viime vuoden kasvu on ollut erinomaista”, hän summaa.

Myynti kasvoi vuoden takaisesta seitsemän prosenttia ja kävijämäärä kuusi prosenttia.

Vuodesta 2014 toimineessa kauppakeskuksessa aukesi viime vuonna kuusi uutta yritystä. Kuluvan vuoden alun tulokkaita ovat kaksi ruokapaikkaa, japanilainen avogrilli Sakura Teppanyaki ja amerikkalaishenkinen hodareita ja jättipirtelöitä tarjoava Överi.

”Maaliskuun alussa tulee taas uutta, kun naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden erikoismyymälä Marakatti aloittaa toimintansa meillä. Lisäksi on tarkoitus kertoa uusista yrityksistä lähikuukausina”, Justén sanoo.

Hän uskoo Puuvillan tapahtumakonseptin pitävän kauppakeskuksen kiinnostavana kohtaamispaikkana. Uutena palveluna Puuvilla lanseeraa lähiaikoina kauppakeskuslahjakortin, joka käy suurimmassa osassa liikkeitä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut