Raumaster Paper toimittaa rullankäsittelyjärjestelmän Stora Enson Oulun tehtaalle

Merkittävä työllistävä vaikutus Raumalla ja alihankkijoilla.

Stora Enso muuttaa Oulun tehtaallaan käytöstä poistetun paperikoneen pakkauskartonkikoneeksi. Arkistokuva tehtaalta vuodelta 2021.

15.2. 15:35

Rauma

Raumaster -konserniin kuuluva Raumaster Paper on saanut merkittävän laitetilauksen Stora Enson Oulun tehtaalle. Raumalaisyritys toimittaa uudistettavalle tehtaalle rullankäsittelyjärjestelmän. Stora Enso muuttaa vanhan paperikoneen pakkauskartonkikoneeksi.

Uudella rullankäsittelyjärjestelmällä korvataan Raumasterin noin 30 vuotta sitten paperitehtaalle toimittamat kuljettimet ja käsittelylaitteet tuotannosta varastointiin sekä rekkojen lastaukseen ja kuljetuskonttien automaattiseen lastaukseen. Osapuolet eivät julkista laitetoimituksen kauppasummaa.

”Kauppa on merkittävä molemmille osapuolille, ja on hienoa, että pitkä asiakassuhde jatkuu. Tällä kaupalla on merkittävä työllistämisvaikutus sekä oman henkilöstömme, että konepaja-alihankintojemme osalta. Projektin kotimaisuusaste on korkea. Arvioimme sen olevanvähintään 70 prosenttia”, Raumaster Paper Oy:n toimitusjohtaja Pekka Leino kertoo.

Rullankäsittelyjärjestelmän ensimmäinen vaihe toimitetaan syksyllä 2023 ja pääosa asennetaan ja otetaan käyttöön vaiheittain vuosina 2024–2025.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut