Rauma valitsi työvoimapäällikön virkaan hakijan naapurikaupungista

Kuvituskuva.

14.2. 20:15

Rauma

Rauman kaupungin työvoimapäälliköksi on valittu hallintotieteiden maisteri Teemu Niemelä Porista. Varalle valittiin tradenomi Jyri Ranne Raumalta. Niemelä työskentelee tällä hetkellä palvelujohtajana Satakunnan työ- ja elinkeinotoimistossa. Hän ottaa viran vastaan 13. maaliskuuta 2023.

"Niemelällä on vahva kokemus työvoimapalveluiden kehittämisestä ja organisoinnista sekä eri palvelumalli- ja lakiuudistusten käyttöönotosta ja kouluttamisesta. Hänet valittiin haastatteluista, hakijayhteenvedosta ja ansiovertailusta muodostetun kokonaisarvion perusteella”, kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen sanoo Rauman kaupungin tiedotteessa.

Työvoimapäällikön virka julistettiin avoimeksi ja valintaa valmistelemaan asetettiin toimikunta viime vuoden lokakuussa. Viran hakuaika päättyi tammikuussa ja siihen tuli 26 hakemusta. Hakijoista haastateltiin kymmenen.

Työvoimapäällikkö vetää työvoimayksikköä kaupunkikehitysjohtajan alaisuudessa. Hänen vastuualueeseen kuuluvat muun muassa työllisyydenhoidon kokonaisuuden valmistelu-, koordinaatio- ja kehittämistehtävät.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut