Nuoret yrittäjät täyttivät kauppakeskus Puuvillan keskiviikkona, kolme satakuntalaisyritystä pääsi valtakunnalliseen finaaliin – Lue tästä, millaisia liikeideoita nuorilla oli

Reilu 40 nuorten yrittäjien kokoonpanoa kauppasi tuotteitaan ja palveluitaan Porin Uskalla yrittää -tapahtumassa. Osa heistä kilpailee huhtikuussa yrittäjyysohjelman valtakunnallisessa finaalissa.

Juissi Bussin Jannik Tapiola (vas), Hermanni Hinssa (takana), Vilho Raekivi ja Emil Sundell ideoivat asiakkaiden mukana paikkaa vaihtavan bussikahvilan, jolla he toivovat työllistävänsä itsensä tulevana kesänä. Bussia ajamaan on lupautunut Sundellin isä. Ulvilan lukiossa opiskeleva nelikko on pohtinut, että asiakkaita löytyisi todennäköisesti ainakin Yyteristä, jonne suuntaa kauniina kesäpäivinä niin paikallisia kuin turistejakin. Bussilla voitaisiin hurauttaa myös erilaisiin kesätapahtumiin. ”Pohdimme pitkään mitä tekisimme, mutta sitten muistin, että Sundellilla on tarpeettomana yksi bussi, ja siihen voisi kehitellä jotain”, Emil Sundell kertoo.

15.2. 17:56 | Päivitetty 15.2. 19:37

Pori

Kauppakeskus Puuvillassa keskiviikkona kierrellessä ei jäänyt epäselväksi, että satakuntalaisilla nuorilla riittää luovia liikeideoita. Kaksi käytävää täyttyi innokkaasti tuotteitaan ja palveluitaan esittelevistä nuorista osaajista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut