Niina ja Juha Vesalla oli uudelle asunnolle kaksi kriteeriä yli muiden – Tällaisille asunnoille on nyt ostajia Porissa ja muualla Satakunnassa

Asuntokauppaa jarruttaa nyt epätietoisuus korkojen kehityksestä. Tietynlaisille asunnoille on kuitenkin enemmän kysyntää kuin mihin tarjonta riittää.

Niina ja Juha Vesa ehtivät etsiä asuntoa noin kolmen kuukauden ajan, kunnes sopiva löytyi Vähärauman koulun läheltä. Asunto ehti olla kaupan noin 50 päivää. Solid Housen asuntomyyjä Ringa Ruisniemen mukaan kyseessä on loppusyksyyn ja alkutalveen verrattuna varsin lyhyt myyntiaika. Kuvassa Niina Vesa ja Ringa Ruisniemi.

23.2. 6:00

Sijainti, toimivat neliöt ja järkevät energiaratkaisut. Niina Vesa osti puolisonsa Juha Vesan kanssa ensiasuntonsa lokakuussa, ja muutto uuteen kotiin tapahtui marraskuun puolivälissä.

Aiemmin perhe asui vuokralla kolmikerroksisessa 134 neliön rivitaloasunnossa Tiilimäellä. Muutto tuli ajankohtaiseksi, kun vuokranantaja laittoi asunnon myyntiin. Perheeseen kuuluu viisi lasta, joista neljä on jo muuttanut pois kotoa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut