Satakunnan hyvinvointialue vaikutti myös Kirsi Markulan työtehtäviin: Potilastyö loppuu

Kirsi Markula aloitti Säkylän ylilääkärinä tilanteessa, jossa hänen edeltäjänsä oli irtisanoitunut.

10.2. 21:24

Säkylä

Siirtyminen Satakunnan hyvinvointialueeseen on muuttanut Säkylän terveyskeskuksen johtamisen rakennetta ja myös Kirsi Markulan tehtävät Satakunnassa ja Säkylässä ylilääkärinä ovat päättyneet muutoksen myötä. Kirsi Markula toimii nyt Säkylässä hallinnollisena ylilääkärinä ja jää näin pois suorasta potilastyöstä.

Kirsi Markula kertoi asiasta Twitterissä perjantaina illalla.

”Pienimuotoinen tiedote: Mun jobi Satakunnassa ja Säkylässä ylilääkärinä ja tartuntataudeista vastaavana lääkärinä on päättynyt. Ajauduin hyvinvointialueelle hallinnollisiin hommiin. Semmoista paperin pyörittelyä, joka ei tunnu yhtään omalta”, Markula tviittasi perjantaina.

Oikaisu 11.2. kello 14.00: Uutisessa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että Kirsi Markula jättää tehtävänsä Säkylässä ja Satakunnassa. Kirsi Markulan entinen virka päättyi Satakunnan hyvinvointialuemuutoksen myötä ja hän toimii nyt hyvinvointialueen hallinnollisena ylilääkärinä.

Lue lisää: Ylilääkärin henki oli hiuskarvan varassa, kun makuuhuoneeseen osunut luoti kulki hänen päänsä vierestä – Tyttärensä kuolemasta Kirsi Markula ei pysty puhumaan vieläkään purskahtamatta itkuun

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut