Perinteisen suomalaisen pullan kultakausi on jäämässä lyhyeksi – pulla tuli kahvipöytiin ryminällä mutta on sittemmin tehnyt tilaa muille herkuille

Pulla on laskiaisena ihmisten mielessä, mutta mitä pullalle muuten kuuluu? Ovatko pullat hyvin uunissa? Siitä piti käydä ottamassa selvää Huittisissa.

Pulla oli arkisen suomalaisen kahvipöydän kunkku. Enää sen asema ei ole yhtä itsestään selvä.

18.2. 18:00

Pulla on hyvä. Se on tuore, pehmeä ja sopivan kokoinen. Ei liian iso. Pullan laella lepää voisilmä ja melko runsaasti sokeria. Suutuntuma on miellyttävän lämpöinen.

Pullan on leiponut joko Susanna Hirsikangas tai Sanna Matintalo. Kaksikko toimii yrittäjinä lounas-kahvila Toripuodissa Huittisten torin laidalla. Huittisten ensimmäinen kuntakokous kokoontui samalla tontilla vuonna 1870. Silloin pöydässä ei tainnut olla pullaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut