Ulosajoja Porissa ja Raumalla, kaatuneita puita ympäri Satakuntaa – Aamu alkoi pelastuslaitoksella kiireisenä

Kuvituskuva.

10.2. 9:09

Satakunta

Henkilöautojen ulosajot ja teille kaatuneet puut ovat työllistäneet Satakunnan pelastuslaitosta torstain ja perjantain välisenä yönä.

Teille on kaatunut puita ympäri Satakuntaa. Hälytys tien tukkeena olleesta puusta on tullut kello 5.16 Eurajoen Etukämpäntielle, kello 5.20 Rauman Jussinkyläntielle, kello 5.50 Euran Eurakoskentielle ja kello 7.10 Paneliantielle sekä kello 7.19 Kokemäen Porolantielle.

Porissa pelastuslaitos hälytettiin paikalle kaatuneen puun takia Vanhalle Raumantielle kello 5.02 sekä Viasvedentien ja Ilomäentien risteykseen kello 6.45.

”Näitä tehtäviä tulee nyt koko Satakunnan laajuisesti. Puuskittainen tuuli tekee kiusaa ja puita kaatuu”, päivystävä palomestari Jussi Jalonen sanoo.

Myös ulosajot ovat työllistäneet pelastajia illan ja aamuyön aikana.

Raumalla henkilöauto ajoi päin kaidetta valtatie 8:n kaksikaistaisella tieosuudella. Raumalta Poriin päin matkalla olleessa autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Kumpikaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Onnettomuudessa hinauskuntoon vaurioitunut auto aiheutti lievää liikennehaittaa ja pelastuslaitos oli paikalla ohjaamassa liikennettä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 23.02.

Toinen ulosajo Raumalla tapahtui Hakunintiellä. Henkilöautossa yksin ollut kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja auto törmäsi kaiteeseen.

Ulosajosta ei ollut haittaa liikenteelle eikä kuljettaja loukkaantunut onnettomuudessa. Hän hoiti itse hinauksen paikalle.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 5.30.

Myöhemmin aamulla auto ajautui ulos tieltä ja törmäsi puuhun Rauman Haapasaarentiellä. Autossa yksin ollut kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa eikä ulosajosta ollut muulle liikenteelle haittaa.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 7.14.

Porissa valaisinpylväs kaatui henkilöauton ulosajon seurauksena valtatie 8:lla. Yksin liikenteessä ollut kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Onnettomuudesta ei ollut haittaa liikenteelle. Autoon tuli lieviä vauriota.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 5.19.

Liikennekamerakuvaa onnettomuuspaikalta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut