Eläinlääkäripulaan luvassa helpotus ystävänpäivänä Raumalla

Tilapäisesti suljettuna ollut Lensunkadun vastaanotto avautuu jälleen.

Kuvituskuva.

9.2. 19:15

Rauma

Kunnalliset eläinlääkäripalvelut palautuvat Raumalla normaaliaikaan, kun yhden eläinlääkärin vaje saadaan täytettyä. Eläinlääkäripulan vuoksi tilapäisesti suljettuna ollut Lensunkadun vastaanotto avaa ovensa 14. helmikuuta.

Raumalla työskentelee kolme eläinlääkäriä, joista kahden lääkärin vastaanotto on Uotilassa osoitteessa Kentäntie 2.

Ympäristöterveydenhuollon johtaja Tiina Laitala kertoo pulan helpottavan, sillä virkavapaalla olevalle eläinlääkärille onnistuttiin rekrytoimaan sijainen. Raumalla uutena eläinlääkärinä aloittaa vastaanoton Elina Heiskanen.

Eläinlääkäripalvelut ovat osa viiden kunnan Etelä-Satakunnan ympäristöterveydenhuollon organisaatiota. Etelä-Satakunnan ympäristötoimisto huolehtii Euran, Huittisten, Kokemäen, Rauman ja Säkylän eläinlääkäripalveluista.

Eläinlääkäreiden vastaanotot toimivat maanantaista perjantaihin kello 8–16. Vastaanotolle on tehtävä varaus etukäteen puhelimitse eläinlääkäreiltä. Soittoaika on arkisin kello 8–9.

Pien- ja suureläinpäivystyksenä Euran, Huittisten, Kokemäen, Säkylän ja Rauman päivystysalueella. Päivystysvastaanotto on tarkoitettu ainoastaan kiireellistä hoitoa vaativia tapauksia varten.

Eläinlääkärien yhteystiedot ovat saatavissa Etelä-Satakunnan ympäristötoimiston nettisivuilta (www.sakyla.fi/ymparisto/). Päivystyspuhelin palvelee numerossa 0600 303039.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut