Elintarviketuotannon insinöörikoulutus Satakunnan ammattikorkeakouluun

Syksyllä 2023 käynnistyvään monimuotokoulutukseen 20 aloituspaikkaa.

Kuvituskuva. HKScan Rauman tehtaan tuotantolinja.

9.2. 17:25

Satakunta

Ammattikorkeakoulutason koulutus saa Satakuntaan laajennuksen elintarviketuotantoon suuntautuvan insinöörikoulutuksen. Satakunnan ammattikorkeakoulun (Samk) uusi amk-insinöörien koulutuslinja avautuu syksyllä 2023 ja se on mukana kevään yhteishaussa 15.–30. maaliskuuta.

Syyskuussa alkavassa koulutuksessa on 20 aloituspaikkoja. Koulutus on kestoltaan 3,5–4 vuotta ja se on muodoltaan monimuoto-opetusta. Lähiopetuksen lisäksi koulutuksen osana ovat verkko-opintojaksot sekä harjoittelu- ja opinnäytejaksot elintarvikealan yrityksissä.

Insinöörikoulutus on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä maakunnan elintarvikealan yritysten kanssa. Mukana kehitys- ja suunnitteluvaiheessa ovat olleet keskeiset seudun elintarvikealan yritykset Apetit, HKScan, Honkajoki Oy, Kivikylän Kotipalvaamo Oy, Landeli Oy, Länsi-Kalkkuna Oy ja Sucros Oy sekä Länsirannikon koulutus Oy Winnova, Rauman kauppakamari ja Pyhäjärvi-instituutti.

Myös Seinäjoen ammattikorkeakoulu on tukenut koulutuksen suunnittelussa ja osa sisällöistä saadaan toteutettua yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut