Raumalainen Sorcolor Oy laajentaa yrityskaupalla Pohjois-Savoon

Raumalaisen maalausyrityksen toimialue ulottuu jo kahdeksaan maakuntaan.

Yrityskaupalle kättä päälle. Kuvassa vasemmalla Sorcolorin hallituksen puheenjohtaja Samuel Soronen, toimitusjohtaja Jere Koivula, Kaltevan toimitusjohtaja Iivo Kaipainen ja hallituksen puheenjohtaja Sauli Kanniainen.

9.2. 21:00

Rauma

Vuonna 2013 perustettu Sorcolor Oy laajentaa toimintaansa yrityskaupalla. Sorcolor on hankkinut osakekaupalla Kuopiossa kotipaikkaansa pitävän Maalausliike Kalteva Oy:n. Yrityksen toimialue on Pohjois-Savon maakunta.

Vuonna 2016 perustetun Kalteva Oy:n liikevaihto oli vuonna 2022 noin miljoona euroa ja yrityksen palveluksessa on kymmenen henkilöä ja sesonkikautena 20–25 henkilöä. Kaltevan omistajat Sauli Kanniainen ja Iivo Kaipainen siirtyvät yrityskaupalla Sorcolor Oy:n osakkaiksi.

Toimitusjohtaja Jere Koivula sanoo yrityskaupan jälkeen Sorcolor Oy:n toiminnan ulottuvan kahdeksaan maakuntaan Etelä- ja Keski-Suomen alueella.

Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna noin 12 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 100 henkilöä ja maalaussesonkien aikana enimmillään noin 300 henkilöä.

Yrityskaupalla Sorcolor laajentaa toimintaansa Pohjois-Savoon sisämaalauspalveluilla ja maalausverkkokaupan palveluilla.

Kalteva on puolestaan erikoistunut ulkomaalauksiin sekä kattokorjauksiin ja -maalauksiin. Yhdistymisen myötä Sorcolorin toimintaa laajennetaan kattojen huoltoon ja pieniin korjauksiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut