Rauman päätökset pitivät – Puteus-Yhtiöt Oy:n valitukset nurin hallinto-oikeudessa

Kaupunginhallituksen ja sosiaali- ja terveysvaliokunnan päätökset tehtiin laillisessa järjestyksessä.

Puteus-Yhtiöt Oy ja Rauman kaupunki ovat otelleet eri oikeuksissa jo vuosia Kaivopuiston tilojen vuokrasopimuksista.

7.2. 17:30

Rauma

Turun hallinto-oikeus on hylännyt ja jättänyt tutkimatta Puteus-Yhtiöt Oy:n valitukset Rauman kaupungin päätöksistä siirtää toimintansa pois yhtiön vuokraamista tiloista. Hallinto-oikeuden mukaan Rauman kaupunki on toiminut päätöksenteossa laillisesti.

Puteus-Yhtiöt Oy haki oikeusteitse kumoon kaupunginhallituksen lokakuussa 2022 tekemää päätöstä, ettei kaupunki esitä Kaivopuiston vanhoista tehdastiloista vuokrattujen tilojen vuokrasopimusten siirtoa Satakunnan hyvinvointialueen vastattavaksi. Päätös koski Tukitalo Merituulen, Toimintakeskus Pookin ja Työtoimintakeskus Toimelan tilojen vuokrasopimuksia.

Vuokranantajayhtiö vaati kumottavaksi myös kaupungin sosiaali- ja terveysvaliokunnan päätöstä siirtää Merituulen ja Pookin toiminta kaupungin omistamaan Marttilanmäen palvelukeskukseen. Lisäksi yhtiö valitti valiokunnan esityksestä, että linja-autojen aikatauluja säädettäisiin kulkemisen mahdollistamiseksi Marttilanmäkeen.

Pitkällisen vuokrakiistan yhtenä sivuprosessina on Puteus-Yhtiöt Oy:n Satakunnan käräjäoikeuteen jättämä häätökanne. Yhtiö on vastustanut kaupungin muuttopäätöksiä ja hakenut samanaikaisesti kuitenkin häätöä Rauman kaupungille tiloistaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut