Satakuntalaiset verkkokaupat yhdistivät voimansa – nämä 20 yritystä mukana ystävänpäivän kampanjassa

Osana hanketta verkkokauppiaat perustivat klubeja jakamaan kokemuksia ja osaamista.

Satakuntalaisia verkkokauppiaita ja hankehenkilöstöä yhteiskuvassa: Ollipekka Kivin Samk (vas.), Timo Jokiranta Motormarket, Fanny Tommila Ratsastusvaruste Nurmi, Tommi Rosnell Motormarket, Turkka Toivola Sissos, Jenna Leppäniemi Kold, Minna Yläjä Muksumassi, Sanna Mäkelä Mattilan marjatila, Annika Malinen Putiikki Taruliina, Merja Lepomäki Lavikko, Päivi Kuusisto Lavande, Leevi Parsama, Laura Aro Indeco, Johanna Ventelä Samk ja Sanna Bal Lempi lifestyle.

5.2. 18:30

20 satakuntalaista verkkokauppaa yhdisti osana ystävänpäivän kampanjaa voimansa. Ystävältä ystävälle -kampanja kannustaa hankkimaan lahjatuotteet paikallisista verkkokaupoista.

Verkkokauppiaana toimiminen on usein yksinäistä puuhaa, jossa päivittäin vastaan tulee uusia haasteita. Satakuntalaiset verkkokauppiaat ovat ottaneet haasteen vastaan ja kouluttautuneet ja kehittäneet verkkokauppaansa Satakunnan ammattikorkeakoulun Verkkokauppa 2.0 -hankkeessa.

Euroopan sosiaalirahaston tukemassa hankkeessa verkkokauppiaat perustivat muun muassa paikallisia verkkokauppiaisklubeja jakamaan kokemuksia ja osaamista avoimesti, luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Oman verkoston nähdään tuovan voimaa ja ideoita arkisen aherruksen keskelle.

”Verkkokauppiaiden ystävystyttyä klubeissa heräsi ajatus yhteisestä kampanjasta, jonka avulla voisimme kertoa satakuntalaisille, miten hienoja verkkokauppoja meillä täällä on”, kertoo tiedotteessa Johanna Ventelä Samkista.

Samalla yhteisen kampanjan nähtiin tuovan verkkokauppiaille vähän erilaisen, yhteisöllisen tavan tehdä markkinointia.

Yhteisen ystävänpäiväkampanjan tarkoituksena on jakaa tietoa alueen verkkokaupoista, joiden valikoimasta löytyy tuotteita muun muassa kalastajalle, neulojalle, sisustajalle, ratsastajalle, remontoijalle ja kotoilijalle.

20 verkkokaupan joukossa on satakuntalaisille kivijalkamyymälöistään tuttuja yrityksiä kuten MuksuMassi ja Ratsula mutta myös pienempiä yrittäjiä kuten Rauman Lapissa toimiva perhepuoti Onnenhetkiä.

Usealla hankkeeseen osallistuvalla verkkokaupalla on jo pitkä ura myymäläkauppiaana, ja he tuntevat oman asiakaskuntansa maun ja tarpeet. Verkkokaupan kasvun nähdään mahdollistavan myös myymälöiden valikoiman laajentamisen palvellen paikallisia asukkaita monipuolisemmin.

Paikalliselta yrittäjältä ostaminen on lisäksi myös luotettavaa, helppoa ja ekologista: nouto, vaihto ja palautus onnistuu myös lähellä myymälässä.

Ystävänpäiväkampanja on verkkokaupoissa voimassa ystävänpäivään 14. helmikuuta asti.

Kampanjassa mukana ovat verkkokaupat: taruliina.fi, terosuhonen.com, sissos.fi, ratsula.fi, ratsastusvaruste.fi, purkukolmio.fi, motormarket.fi, onnenhetkia.fi, muksumassi.fi, mattilanmarjatila.fi, lempilifestyle.fi, lavikko.fi, lavande.fi, kold.fi, kajavarauma.fi, juuttisakki.fi, indeco.fi, huivikauppa.com, heidiadesign.com/fi, dragonsandeverything.fi.

20 yrityksen lista löytyy myös Verkkokauppa 2.0 -hankkeen sivuilta (https://verkkokauppa20.samk.fi/ystavanpaiva/).

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut