Vanha talo palaa Ulvilassa: Kyseessä pelastuslaitoksen harjoitus

Kuvituskuva.

2.2. 14:04

Ulvila

Ulvilan Koliperäntiellä palaa vanha rakennus. Rakennus on sytytetty palamaan tarkoituksella, sillä kyseessä on Satakunnan pelastuslaitoksen harjoitus.

Satakunnan pelastuslaitos tiedottaa, että se polttaa vanhan asuinrakennuksen torstaina 2. helmikuuta. Harjoitus alkoi aamuyhdeksältä ja jatkuu aina noin iltakahdeksaan asti. Palava talo sijaistee osoitteessa Koliperäntie 294 Ulvila.

Pelastuslaitos pyrkii sijoittamaan pelastustoimen kaluston kokonaisuudessaan Koliperäntieltä kiinteistölle johtavalle pihatielle. Näin harjoituksesta ei ole alueella kulkeville juurikaan haittaa.

Tiedotteessa kerrotaan, että harjoituskohteesta tulee nousemaan savua vielä seuraavana päivänä loppupolton jälkeen, tästä ei ole palon leviämisvaaraa eikä se tule aiheuttamaan lisätoimenpiteitä pelastuslaitokselle.

Rakennus tullaan polttamaan loppuun asti. Polton yhteydessä rakennuksessa tehdään pelastussukellusohjeen mukaisia lämpimiä savusukellusharjoituksia.

Paikalla on Satakunnan pelastuslaitoksen vakinaista henkilöstöä sekä sopimuspalo-kuntia. Tämä ei vaikuta paloasemien operatiiviseen päivittäistoimintaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut